PresentatieRecensie

Recensie en presentatie

By 4 september 2018 No Comments

Hallo allemaal,

 

Het is even geleden dat ik mijn eerste blog schreef. Inmiddels zijn er weer interessante dingen te vertellen!

De eerste recensie van mijn boek is verschenen op de kinderboekenblog. Conny Schelvis gaf 4 sterren en kon niet wachten op het vervolg.  Ze zei iets dat ik heel gaaf vond om te lezen: Er zijn al veel fantasy verhalen die voortborduren op een queeste… Bij het lezen van de achterflap was ik even bang dat dit wederom zo’n avontuur van dertien uit een dozijn zou gaan worden. Niets is minder waar. Het lezen van dit verhaal werd een aangename verrassing.”  Ik heb me er zelf ook een moment zorgen om gemaakt, dat mijn boek veel lijkt op andere fantasy boeken. Dan is dit heel fijn om te lezen! Ze zegt nog veel meer mooie dingen, bijvoorbeeld dat er “geen moment van verveling is voor de lezer” en dat “de vertelwijze toegankelijk is”. Ik ben helemaal tevreden. Als je de hele recensie wil lezen (aanrader!) is er hieronder een link.

Het andere nieuws dat ik wil delen is dat ik deze zondag, 9 september, in de boekhandel het Colofon in Arnhem mijn boekpresentatie heb. Ik heb al van veel mensen gehoord dat ze komen, waardoor ik er ontzettend veel zin in heb. Ik ben nu bezig de presentatie vorm te geven, met een filmpje en interessante inside-info in het proces. Achteraf zal er de gelegenheid zijn het boek te kopen en te laten signeren. Inloop begint 14.00 en entree is gratis. Kom vooral langs, dan maken we er een gezellige middag van! FAMOUS design heeft een mooie poster gemaakt.

 

Tycho

 

Conny-KinderBoekenRecensie 4**** voor Pangaea; verloren wereld door Tycho Scholten