Presentatie

‘Pangaea’ bij Kasteel Rosendael

By 29 augustus 2019 No Comments

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend (24 en 25 augustus) was ik een deel van de Kunsttuin van cultuurbedrijf RIQQ voor het LandGOEDFestival in Gelders Arcadië. Wat houdt dat in? Het festival is afgelopen zomer bij vijf landgoederen in Gelderland geweest en afgelopen weekend was Kasteel Rosendael aan de beurt. Voor de gelegenheid had theatergroep De Plaats een locatievoorstelling gemaakt, maar ook had RIQQ de kasteeltuin omgetoverd tot een magische plek. Er was muziek, er werd voorgelezen (o.a. door mij), er waren activiteiten voor de kinderen en de aankleding was prachtig. Ik kan beter gewoon een paar foto’s laten zien. Een aantal enthousiaste reacties gekregen op mijn boek en zelfs een koper! Ik wens haar veel plezier met lezen en hoop een reactie te krijgen. Al met al een geslaagd weekend en leuk om daar als schrijver uit Gelderland deel van uit te maken.

Tycho